Sessies met Monique

 

Soms is het plezierig om wat professionele ondersteuning te hebben bij je persoonlijke- en spirituele groei. Dat kan je vermogen om te leren en groeien versterken en versnellen.

Wees je bewust dat jij altijd de enige bent die verantwoordelijk is voor het aanpakken van jouw vragen, wensen en intenties.

Sessies zijn vooral ondersteunend. Het echte werk begint daarna!

 

Je kunt bij Monique twee soorten sessies boeken: telefonische ondersteuning of behandeling op afstand met energie, via de methode van Reconnective Healing.

De telefonische ondersteuning is géén praatsessie. Ik begeleid je naar je innerlijke wijsheid, waar jij jouw antwoorden en oplossingen vindt. Als ik helemaal niets zou weten van de reden voor de sessie, is het resultaat net zo goed dan als je me een totaalplaatje zou geven!

We ronden af met welke intenties en werkwijzen jij kiest om je leven mooier, interessanter en gezonder te maken.

Informatie

  • Beide sessies duren 30-40 minuten en kosten € 40,00 die je vooraf betaalt.
  • Voor beide sessies krijg je per email een toelichting met daarin ook praktische tips over het ‘wat en hoe’ van onze samenwerking.
  • Voor Reconnective Healing raad aan ik je drie sessies te doen met een tussenliggende periode van 2-5 dagen.
  • Voor de telefonische ondersteuning zijn drie tot vijf sessies een goede richtlijn. Een tussenliggende periode van 7-14 dagen is een mooie keus.

Voor meer informatie en een afspraak maken: bliss@freedom.nl

Enne … heb je al leren werken met de HARAlijn? Klik hier voor de werkwijze.