NANO SOMA: een nano spray met policosanol

 

 

Er is een heel nieuw product beschikbaar gekomen dat ons enorm gaat helpen met onze lichamelijke en geestelijke conditie. Het is een spray die je in de mond sprayt en eventueel op de huid. 

Waar het verhaal over de spray op neerkomt: 

NANO SOMA zelf geneest niets, maar het activeert je lichaam om te functioneren op een niveau dat we ons nooit hebben kunnen voorstellen. Daardoor wordt het lichaam in staat wordt gesteld om elke menselijke gezondheidstoestand te genezen waarvoor het is getest.

NANO SOMA wordt gemaakt van voedsel. Het actieve ingrediënt in spray is een nano-emulsie van policosanol.

Policosanol is aanwezig in veel van onze voedingsmiddelen in hun ongeraffineerde vorm. Omdat policosanol een lipide is, is het ouder dan de oudste biologische cel.  Lipiden zijn namelijk nodig om het omhulsel te creëren waarin de biologie kan bestaan.

Algemene Informatie

  • Nano Spray met policosanol: wat het is en hoe het werkt. (Nederlands)
  • Hier is een korte video (Engels) waarin de wereldwijde distributeur Richard Presser de spray introduceert. ** Zie hieronder hoe je Nederlandse ondertitels kunt aanzetten. 
  • Website: www.thenanosoma.com

Vertalingen van mails en interviews

NIEUW! Vertaling van de tekst van Podcast 413 NANO SOMA anti-aging, juli 2021

In deze podcast wordt een overzicht gegeven over hoe de spray werkt en een aantal veelgestelde vragen worden beantwoord.

De gastheer, Martin Pytela, heeft herkend hoe belangrijk NANO SOMA is. Hij heeft de ontwikkeling van een eigen soortgelijk product gestopt en zijn netwerkcontacten ten dienste van NANO SOMA aangeboden!

Mail over NANO SOMA  11 juni 2021

Effecten NANO SOMA op Covid Mail 29 april 2021

Mail over NANO SOMA 7 april 2021

Mail over NANO SOMA 30 maart 2021

Mail NANO SOMA (Nano Ojas) 2 maart 2021

Mail NANO SOMA (Nano Ojas) 1 februari 2021

Interviews over NANO SOMA

** De video’s zijn in het Engels. Bij de video’s op YouTube kun je Nederlandse ondertitels aanzetten door het vakje met ‘cc’ aan te klikken en dan het vakje met het ’bloemetje’ rechts ervan. In dat vakje klik je op ‘subtitels’ en dan op ‘autotranslate’ en dan kun je ‘Dutch’ aanklikken. Het klinkt ingewikkelder dan het is.

9 juni 2021 Richard Presser en de ontwikkelaar Dr. Raghavan met Kerry Cassidy van  Project Camelot.

21 mei 2021 Richard Presser met Life Force Special Report

19 april 2021 Richard Presser met Jeffrey Daugherty

11 maart 2021 Richard Presser met Jeffrey Daugherty 

De spray bestellen en mijn werk ondersteunen

Als je de spray wilt bestellen zou je dat via deze link kunnen doen. Dan ondersteun je mijn werk zonder dat het je iets kost. Je kunt deze link eventueel ook aan andere belangstellenden doorgeven. Dank je wel.

Hier is dezelfde link om te kopiëren: https://www.magicdichol.com/store/mdeurope/?aff_id=4273

 

 

Wil je wekelijks de aankondiging van de nieuwe aflevering in je mailbox krijgen? Meld je dan aan via bliss@freedom.nl en je krijgt elke week een berichtje dat de nieuwe Honey voor je klaarstaat.