NANO SOMA: een op voedsel gebaseerd supplement met policosanol

Waar het verhaal over de spray op neerkomt

Nano Soma geneest zelf niets, maar het zet je immuunsysteem op poten waardoor je lichaam weer in staat is om je gezond te houden. Het maakt dat je lichaam alles kan verwijderen wat niet er niet in lichaam thuishoort.

Het maakt dat het lichaam alles kan herstellen wat niet (helemaal) gezond is. Wat het niet kan, is een ontbrekend been laten aangroeien; dit voor de compleetheid.

NANO SOMA werkt in op vitamine D-receptoren die aanwezig zijn in cellen in het hele lichaam en het zet het lichaam aan tot het produceren van vitamine C. Ook gaat het lichaam schade aan het DNA herstellen, waardoor onder meer verjonging optreedt. De biologische leeftijd vermindert ongeveer met een jaar per jaar dat je de spray gebruikt.

NANO SOMA wordt gemaakt van voedsel. Het actieve ingrediënt in spray is een nano-emulsie van policosanol.

Policosanol is aanwezig in veel van onze voedingsmiddelen in hun ongeraffineerde vorm. Omdat policosanol een lipide is, is het ouder dan de oudste biologische cel. Lipiden zijn namelijk nodig om het omhulsel te creëren waarin de biologie kan bestaan.

Diverse Informatie

Engels
  • Website: www.thenanosoma.com
  • Korte video waarin de wereldwijde distributeur Richard Presser de spray introduceert.
  • Korte video waarin helderziende Lauraine Mill vertelt over de werking van NANO SOMA in ons lichaam.
Nederlands

** Zie hieronder hoe je Nederlandse ondertitels kunt aanzetten. 

Interviews met distributeur Richard Presser over NANO SOMA

Juli 2021 NANO SOMA anti-agingIn deze podcast wordt een overzicht gegeven over hoe de spray werkt en een aantal veelgestelde vragen worden beantwoord.

De gastheer, Martin Pytela, heeft herkend hoe belangrijk NANO SOMA is. Hij heeft de ontwikkeling van een eigen soortgelijk product gestopt en zijn netwerkcontacten ten dienste van NANO SOMA aangeboden!

9 juni 2021 Richard Presser en de ontwikkelaar Dr. Raghavan met Kerry Cassidy van  Project Camelot.

21 mei 2021 Richard Presser met Life Force Special Report

19 april 2021 Richard Presser met Jeffrey Daugherty

11 maart 2021 Richard Presser met Jeffrey Daugherty 

** De video’s zijn in het Engels. Bij de video’s op YouTube kun je Nederlandse ondertitels aanzetten door het vakje met ‘cc’ aan te klikken en dan het vakje met het ’bloemetje’ rechts ervan. In dat vakje klik je op ‘subtitels’ en dan op ‘autotranslate’ en dan kun je ‘Dutch’ aanklikken. Het klinkt ingewikkelder dan het is.

De spray bestellen en mijn werk ondersteunen

Als je de spray wilt bestellen zou je dat via deze link kunnen doen. Dan ondersteun je mijn werk zonder dat het je iets kost. Je kunt deze link eventueel ook aan andere belangstellenden doorgeven. Dank je wel.

Hier is dezelfde link om te kopiëren: https://www.magicdichol.com/store/mdeurope/?aff_id=4273

 

 

Wil je de aankondiging van de nieuwe aflevering in je mailbox krijgen? Meld je dan aan via bliss@freedom.nl en je krijgt een berichtje als er een nieuwe Honey voor je klaarstaat.