NANO SOMA & METASOMER: natuurlijke producten met metadichol

WAT DOET METADICHOL?

Metadichol geneest zelf niets, maar het stelt je lichaam weer in staat om je gezond te houden. Het helpt je lichaam om alles te verwijderen wat niet er niet in lichaam thuishoort.

Het maakt ook dat het lichaam alles kan herstellen wat niet (helemaal) gezond is. Wat het bijvoorbeeld niet kan, is een ontbrekend been laten aangroeien; dit voor de compleetheid.

Metadichol werkt in op vitamine D-receptoren die aanwezig zijn in cellen in het hele lichaam en het zet het lichaam ook aan tot het produceren van vitamine C. 

Het lichaam wordt ook in staat gesteld om schade aan het DNA herstellen, waardoor onder meer verjonging optreedt. De biologische leeftijd vermindert met ongeveer een jaar, per jaar dat je de spray gebruikt.

De drie producten worden gemaakt van voedsel, zoals rijst, rietsuiker en pinda’s. Het productieproces maakt dat de metadichol die hieruit wordt gewonnen, stabiel zulke bijzondere eigenschappen heeft.

DRIE PRODUCTEN

Er zijn nu drie producten beschikbaar: de NANO SOMA spray en de METASOMER gel en creme. Die verschillende merknamen komen voort uit wettelijke bepalingen, maar het gaat om hetzelfde actieve ingredient metadichol, geproduceerd met het gepatenteerde ontwikkelingsproces van Dr. Raghaven, Ragu in de wandelgangen. 

De spray is de basis om je lichaam te ondersteunen bij opruimwerk en herstellen van balans. Daarnaast zijn er een gel en een creme voor gebruik op de huid, dat werkt gemakkelijker dan op de huid sprayen.

Lees meer (Ned.) over deze drie producten en hun toepassingen. En er staan ook een paar ervaringen in van gebruikers van de producten.

DIVERSE INFORMATIE NEDERLANDS (PDF)

NANO SOMA gebruik en dosering NANO SOMA
MEEST GESTELDE VRAGEN over NANO SOMA
NANO SOMA ERVARINGEN VAN GEBRUIKERS ned

ONDERWERPEN UITGELICHT

DIVERSE INFORMATIE Engels

NIEUW: video voor nieuwe gebruikers
  • Website: www.thenanosoma.com
  • Video waarin de distributeur Richard Presser de spray introduceert.
  • Korte video waarin helderziende Lauraine Mill vertelt over de werking van NANO SOMA in ons lichaam.
  • Korte video NANO SOMA onder de microscoop

INTERVIEWS met distributeur Richard Presser 

Juli 2021 NANO SOMA anti-aging In deze podcast wordt een overzicht gegeven over hoe de spray werkt en een aantal veelgestelde vragen worden beantwoord.

De gastheer, Martin Pytela, heeft herkend hoe belangrijk NANO SOMA is. Hij heeft de ontwikkeling van een eigen soortgelijk product gestopt en zijn netwerkcontacten ten dienste van NANO SOMA aangeboden!

9 juni 2021 Richard Presser en de ontwikkelaar Dr. Raghavan met Kerry Cassidy van  Project Camelot.

21 mei 2021 Richard Presser met Life Force Special Report

19 april 2021 Richard Presser met Jeffrey Daugherty (let op zijn terugkerende haarkleur!)

11 maart 2021 Richard Presser met Jeffrey Daugherty 

DE SPRAY BESTELLEN EN MIJN WERK ONDERSTEUNEN

Als je de spray wilt bestellen zou je dat via deze link kunnen doen. Dan ondersteun je mijn werk zonder dat het je iets kost. Je kunt deze link eventueel ook aan andere belangstellenden doorgeven. Dank je wel.

Hier is dezelfde link om te kopiëren: https://www.magicdichol.com/store/mdeurope/?aff_id=4273

 

 

Wil je de aankondiging van de nieuwe aflevering in je mailbox krijgen? Meld je dan aan via bliss@freedom.nl en je krijgt een berichtje als er een nieuwe Honey voor je klaarstaat.