Monique

 

Ik ben een vrouw met veel levenservaring, ofwel een 65-plusser, en heb de tijd aan mijzelf. Ik help mensen het beste uit zichzelf te halen. Dat heb ik mijn hele leven gedaan en ik geef graag door wat ik allemaal heb verzameld.

Voor  mijn vierde verjaardag kreeg ik een schoolbord met krijtjes, want ik zou juf worden. En dat gebeurde: ik werd leraar, coach, trainer en adviseur. Ik vertel graag in begrijpelijke taal over spiritualiteit in het dagelijkse leven.

Spiritualiteit

Spiritueel betekent voor mij de niet-materiële kant van het leven: inspiratie, goedheid, schoonheid, liefde, compassie, vreugde en vrede. Hierin ervaar ik dat ik deel ben van alles wat er is, zoals een druppel in de oceaan. 

Wij zijn onsterfelijke spirituele wezens met een tijdelijke aardse ervaring. Deze visie is de basis waarop dit blog rust.

Van jongs af aan voel ik me aangetrokken tot zelfkennis, persoonlijke groei, mensen helpen, lesgeven en de spirituele kant van ons bestaan.

druppel in de oceaan

Mijn levenservaring bestaat onder meer uit leren omgaan met fysieke belemmeringen, afscheid nemen van mensen en vanzelfsprekendheden, durven volgen van mijn gevoel en intuïtie en keuzes maken die niet iedereen begrijpt of goedkeurt.

En ik heb ontdekt dat er altijd en op het goede moment hulp komt. Je hoeft er maar om te vragen!

Mijn belangstelling gaat nu uit naar

  • Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van energie, gezondheid, bewustzijn en een vredige toekomst.
  • Wat er écht gaande is in onze rumoerige wereld, voorbij de officiële versie van de politiek en de media.
  • Astrologie, numerologie, werken met energie.
  • Tuinieren en eigen kruiden kweken.
  • Dit blog maken omdat ik daarmee kan bijdragen aan anderen met wat ik heb geleerd.

Mijn rust en privacy vind ik belangrijk, evenals een eenvoudig leven met meer aandacht voor het innerlijk dan de buitenkant. Daarom zie ik af van de meeste sociale media en veel prikkels van buitenaf.

Het voordeel daarvan voor jou is, dat dit blog altijd gaat over de kern van de zaak: jouw kern, jouw zaak en die van onze toekomst.

Mijn belangrijkste focus

Voorjaar 2020 

Onze wereld is drastisch veranderd door de geïntroduceerde wereldwijde Coronacrisis. Geïntroduceerd wil zeggen dat we niet met Moeder Natuur te maken hebben, maar met iets dat mensen hebben gemaakt. Als je hier meer over wilt weten vindt veel betrouwbare informatie via de pagina Good Company/Jezelf informeren.

De wereld die we hadden voor deze crisis zal naar mijn mening niet terugkeren. De wereld die er komt zal afhangen van hoe wakker we met zijn allen zijn. Ik nodig je uit om zoveel mogelijk het beste uit Jezelf te halen.

Dat is een van de belangrijkste bijdragen die je kunt leveren aan een vrije en veilig toekomst. 

Gelukkig zijn er alternatieven en oplossingen. Je vind ze op de pagina Good Company 

Voorjaar 2021

We zijn nu als wereld, met alles erop en erin, midden in een transformatieproces dat nog nooit eerder is voorgekomen. Dat maakt dat we niet precies kunnen weten wat er gaat gebeuren.

Wat we wel kunnen weten is wat de aard is van dit transformatieproces Lees daarover meer in de aflevering Het transformatieproces in onze wereld.

En misschien is het verhelderend om iets meer te lezen over ‘wakker worden’, bijvoorbeeld in deze aflevering: Wakker worden, awakening 3.

Good Company

In het transformatieproces van onze wereld krijgen we van alle kanten hulp. De pagina Good Company geeft je daarover meer informatie.

Bij die hulp zijn er twee technologieën voor mij in het oog springen. De DPE is ons gegeven om Moeder Aarde te beschermen en NANO SOMA  zal in snel toenemende mate de mensheid helpen met het gezond worden, op een tot nu toe onontdekte manier.

Ik breng zoveel mogelijk Nederlandstalige informatie over deze producten. Laat maar weten als je er vragen over hebt. Zo nodig vraag ik Richard Presser, de distributeur, om aanvullende gegevens.