HONEY 4 ALL

HONEY4ALL is een project in oprichting. De visie, de droom, is om ‘gewone’ mensen te leren (samen)werken vanuit hun kracht en hun hart.

Een belangrijke kenmerk van dit project is dat de deelnemers zelf de leiding hebben en ook dat ze na verloop van tijd een eigen groep kunnen starten. 

Lees nog eens de aflevering van 21 augustus 2021, waarin ik mezelf hierover een interview heb afgenomen.

———–

De kennis over wat ons hart precies doet, in je lichaam en ook in de wereld, is de afgelopen 20-30 jaar aanzienlijk uitgebreid en er zijn wonderbaarlijke ontdekkingen gedaan.

Veel traditionele culturen en spirituele stromingen hebben overigens altijd vanuit deze inzichten geleefd en gewerkt. In de Westerse culturen is die informatie verdwenen in 325 met het concilie van Nicea.

En nu is de informatie terug. Veel van wat we nu (weer) weten is ondermeer te danken aan het onderzoek van het HeartMath Institute  en het werk van  Gregg Braden.  Er is veel belangrijke informatie boven tafel gekomen en ook veel praktische oefeningen. 

———–

Bij HONEY 4 ALL maken we veel gebruik van die nieuwe – en tevens oude – inzichten.

UPDATE juli 2022

Het project HONEY4ALL wacht op een impuls om er weer actief mee te worden. 

Waar is het wachten op? Meestal weert je dat pas achteraf. In ieder geval heeft dit project een directe relatie met wat er gaande is in onze wereld en wat (nieuwe) behoeftes zijn.

De komende weken en maanden gaat er heel veel verschuiven, voor veel mensen toch nog onverwachts en mogelijk beangstigend. 

HONEY4ALL heeft een visie en werkwijze die je helpt om te gaan met zorgen en elkaar daarbij te steunen. Laten we eens kijken hoe het over drie maanden is.

In tussentijd: lees hier eventueel over omgaan met angst.