Corona: zin en onzin

De Coronacrisis verandert onze wereld drastisch en grotendeels onomkeerbaar. Deze crisis zal het ons mensen uiteindelijk onmogelijk maken onze Honey te vinden en te volgen.  Hoezo? Omdat we onze Hart en onze Ziel zullen kwijtraken, onze Honey dus! Tenminste, als de plannen doorgaan van degenen die deze crisis hebben veroorzaakt.

Op deze pagina vind je een aantal linken naar Nederlandstalige informatie over de wat er aan de hand is en waarom.

Hier is een link naar de pagina met Engelstalige informatie van David Icke. Hij deed al meer dan dertig jaar onderzoek naar wie in onze wereld aan de touwtjes trekken. Hij voorspelde al meer dan twintig jaar wat we nu wereldwijd zien gebeuren.

Het is goed om te weten dat deze crisis NIET uit de lucht komt vallen. Ze is zorgvuldig gecreëerd om de mensheid volledig onder controle te krijgen. Hoe? Door een crisis te creëren waarmee de alibi ontstaat om ieder mens te vaccineren, met een vaccin dat ons stapsgewijs artificial intelligent maakt. 

Het is ook goed om te weten dat slechts een kleine groep, zo’n 8000, de macht hebben. Zij controleren ons, bijna 8 miljard mensen, door onze waarneming te bepalen.  Lees maar. 

Meer Nederlandstalige informatie van David Icke.

Boek David Icke  Alles dat je moet weten maar wat je nooit is verteld.

Want to know voor mensen die willen weten.

Earth Matters voor als je kunt openstaan voor wat anderen zweverig of erg alternatief noemen.

Nine for News goed geïnformeerd, hoewel ik hun toon wat polariserend vind.

Video van Paul van Liempt met Maurice de Hond over besmettelijkheid van Corona. De achtergrond van deze crisis blijft buiten beeld, maar die vind je wel in de bovenstaande informatie.