Corona: zin en onzin

De Coronacrisis verandert onze wereld drastisch en onomkeerbaar. Deze crisis is in wezen een transformatieproces waarin we de kans hebben om met elkaar een nieuwe wereld en een nieuwe mens te creëren.

Degenen die deze crisis hebben veroorzaakt hebben andere plannen: het ons mensen uiteindelijk onmogelijk maken onze Honey te vinden en te volgen.  Hoezo? Omdat we onze Hart en onze Ziel zullen kwijtraken, onze Honey dus!

Het is ook goed om te weten dat slechts een kleine groep, zo’n 8000, de macht hebben. Zij controleren ons, bijna 8 miljard mensen, door onze waarneming te bepalen. Lees maar. 

 

18 Redenen om geen vaccinatie te nemen

Vaccinated are ‘transmitting artificial intelligence synthetic ‘affliction’ to the unvaccinated’ with multiple effects including menstruation/fertility issues

Het hele coronagebeuren staat niet op zichzelf. Het is onderdeel van een wereldwijde ontwikkeling van duizenden jaren, waarvan we nu de eindfase meemaken.

Het is goed om te weten dat deze crisis NIET uit de lucht komt vallen. Ze is zorgvuldig gecreëerd om de mensheid volledig onder controle te krijgen. Hoe? Door een crisis te creëren waarmee de alibi ontstaat om ieder mens te vaccineren, met als doel een nieuwe versie van de mensheid te maken: een artificieel intelligentie mens, een soort biologische robot.

Zorg dat je jezelf informeert! Op de pagina ‘Jezelf informeren’ vindt je zowel Engelstalige- als Nederlandstalige bronnen.

Als je jezelf informeert: wees voorbereid op informatie die je kan schokken of dat het je ongeloofwaardig lijkt. Blijf je Honey raadplegen om te weten wat voor jou belangrijk is.