Praten met apparaten

Nieuw: Klik hier voor de Nederlandse vertaling van een document van Keshe over hoe we met onze Ziel, Emoties en Intentie onze wereld creëren.

 

 • Heb je wel eens met je auto gepraat of met je koffiezetapparaat?
 • Of misschien heb je wel eens aan je computer gevraagd waarom hij een storingsmelding gaf.
 • En misschien ken je iemand die regelmatig informeert naar de gezondheid van de batterijen van zijn telefoon!

Je voelt het al aankomen: dit wordt een beetje een speciale aflevering van Follow the Honey.

Daarom is het goed om even een paar dingen in de gaten te houden

 • Alles is geschapen uit dezelfde bron en deze bron is bewustzijn en liefde.
 • Het feit dat iets je onbekend voorkomt wil niet zeggen dat het niet mogelijk is of zelfs al bestaat.
 • De wijsheid van je hart overtreft vele malen de logica van je gezonde verstand.
 • Ooit was iedereen ervan overtuigd dat de aarde plat was.

De aanleiding voor deze aflevering is de installatie van mijn nieuwe Magrav Power Unit. Met dit apparaat, dat is gemaakt met behulp van de plasmatechnologie van Mehran Keshe, zal ik na een periode van een paar maanden zo’n 60-70% op mijn elektriciteitsrekening kunnen besparen.

Ik ben van plan met mijn Magrav te gaan ‘praten’. Dat schijnt van invloed te zijn op zijn resultaat. Klik hier als je meer wilt weten over deze plasmatechnologie.

Op de pagina Keshe hou ik je op de hoogte van mijn elektriciteitsverbruik.

Als er één soort technologie geschikt is om dat te doen dan is het wel deze plasmatechnologie. Dit komt omdat de ontdekker en maker ervan, Mehran Keshe, begrijpt hoe onze schepping werkt en de rol van bewustzijn daarin.

Er was een tijd dat iemand die met bomen of bloemen sprak voor gek werd uitgemaakt. De nu wereldberoemde Masaru Emoto  heeft  aangetoond dat materie wel degelijk op emoties reageert. Het blijkt dat positieve emoties zoals vrede en liefde gunstig uitwerken op materie en dat woede of haat eerder afbrekend uitpakt.

Ik ga ervan uit dat alles bewustzijn heeft omdat alles uit dezelfde bron voortkomt. En ik voel me hierbij ook gesterkt door alles wat ik de afgelopen jaren heb ontdekt over de schepping.

Wat herken je?

 • Je let even niet op en stoot gevoelig je grote teen. Je uit een kreet van pijn en scheldt meteen op de tafelpoot waar je je teen aan hebt gestoten.
 • Je computer geeft een storing en onmiddellijk reageer je met ‘niet nu hé, ik heb daar nu geen tijd voor’. Het kan zijn dat je er nog een verwensing naar het apparaat roept.
 • Een klein kind struikelt over een stukje speelgoed en begint te huilen. Je pakt het op en troost het met de woorden ‘stout speelgoed, foei!’
 • Je hebt een bos bloemen in een vaas gerangschikt en kijkt bewonderend naar het resultaat. Spontaan zeg je hardop ‘oh, wat ben je mooi!’

De voorbeelden laten zien hoe we, vaak onbewust, wel degelijk communiceren met zogenaamde dode materie in onze omgeving. Als je je gedachten nauwkeurig gadeslaat kun je ontdekken dat je dat eigenlijk best vaak doet!

Waar het hier om gaat is dat je aan het idee went dat je eigenlijk met alles in je omgeving kunt communiceren en niet alleen met mensen en je favoriete huisdier. Als je voor dit idee openstaat raad ik je een volgend experiment aan.

Experimenteren

 • Werk met een bepaald apparaat, bijvoorbeeld een tablet of je mobiele telefoon, waarvan een bepaalde functie – of zelfs het hele apparaat – een mysterie voor je is. Of misschien geen mysterie, maar wel lastig en irritant.
 • Zet als eerste een intentie om bijvoorbeeld moeiteloos te gaan begrijpen hoe je opgeslagen foto’s gemakkelijk kunt terugvinden.
 • Ga dan met je aandacht naar binnen en stel je voor dat je contact maakt met het apparaat zoals je in gedachten ook met een persoon contact zou maken. Houdt het luchtig, doe er niet ingewikkeld over.
 • Vraag dan aan het apparaat om je te helpen die functie te gaan begrijpen en gebruiken. Vertel het apparaat waarom je dat graag wilt en wat het voor je zou betekenen als dat goed lukt. Bedank het apparaat alvast dat het je wens inwilligt.
 • Ga nu gedurende bijvoorbeeld een week dagelijks even met je aandacht naar binnen en stel je voor dat het resultaat bereikt is. Doe dat zoals altijd in geuren en kleuren en vooral ook hoe het voor je voelt. Rond dit steeds af met het bedanken van je apparaat.

Veel succes ermee en ook veel plezier, houdt het luchtig!

Voordelen van leren praten met apparaten

 • Op zijn minst kan het een speelse oefening voor je zijn waar je eventueel ook nog de slappe lach van krijgt.
 • Als je er genoeg voor openstaat zouden de resultaten je kunnen verbazen en je zou nieuwsgierig kunnen worden naar wat er nog meer kan.
 • Met een grensverleggende intentie zoals in deze oefening geef je meer ruimte voor het spontaan opborrelen van creatieve ideeën en oplossingen.
 • Alles is met elkaar verbonden, ook in onszelf! Een verbetering in een bepaald gebied heeft ook altijd positieve invloed op andere gebieden van je leven. Denk maar aan iemands die een fysieke handicap overwint. Zij of hij zegt dan vaak ‘het lijkt wel alsof de wereld weer voor me open gaat!’

Ik wens je een week met gezellige gebabbel met je apparaten. Misschien wil je het samen met een vriend of vriendin doen, dan heb je er samen plezier over.

Nieuw: Klik hier voor de Nederlandse vertaling van een document van Keshe over hoe we met onze Ziel, Emoties en Intentie onze wereld creëren.

Groeten van Monique

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *