Onszelf en Moeder Aarde beschermen en helen

Deze aflevering gaat over hoe wel onszelf, onze omgeving en Moeder Aarde kunnen beschermen tegen afbrekende energie, trilling, frequenties.

Dat wordt steeds belangrijker omdat we steeds meer beïnvloed worden door een grote diversiteit aan trillingen. Denk aan mobiele telefoon, televisie, wifi en je navigatiesysteem en ook alle smart-apparaten en helemaal de 5G die er aankomt. We spraken hier al eerder over.

Wij zijn meer gewend aan het woord energie, maar eigenlijk hebben we het dan over trilling die een frequentie heeft.

Vandaag wil ik ook nieuwe technologie introduceren die in het verlengde ligt van de Keshe Foundation doet.

Wist je …

 • … dat alles wat bestaat is gemaakt uit energie en dat energie trilling is?
 • … dat alle emoties en ook alle gedachten trilling geven?
 • … dat ook veel energie en trilling van buitenaf op ons inwerkt …
 • … en dat je daar soms ook last van kunt hebben?

Wij mensen zijn eigenlijk een groot elektromagnetisch veld, opgebouwd uit trilling, frequenties. En dat geldt voor alles in de schepping. Het plaatje laat bijvoorbeeld de elektromagnetische frequentie van een hart zien.

Alle technologie die elektromagnetische trilling veroorzaakt, beïnvloed onze gezondheid, ons denken en voelen en zelfs ons humeur en onze gemoedsrust.

We kunnen er niet langer omheen dat het nodig is ons te beschermen tegen de negatieve invloeden van dat bombardement van alle elektromagnetische frequenties (EMF) om ons heen.

Eenvoudige dingen die je zelf kunt doen

 • Zet je wifi ’s nachts uit.
 • Houd je je mobiele telefoon bij je lichaam vandaan als je belt, draag hem zeker niet op je lichaam en hou hem buiten de slaapkamer.
 • Kies ervoor je geen smartmeters te gebruiken als het niet hoeft. Je kunt bijvoorbeeld zonder problemen de smartmeter voor gas en licht weigeren.
 • Koop geen smart apparaten meer erbij en vervang degene die je hebt voor veiligere technologie. Als dat niet kan, zet ze dan zoveel mogelijk helemaal uit als je ze niet gebruikt.

SMART is niet echt slim!

 • Wist je waar SMART een afkorting van is? Van Secret Militarized Armaments in Residential Technology.
 • In goed Nederlands: Geheime gemilitariseerde bewapening in residentiële technologie. ‘Residentiële technologie’ zijn al die smart-spullen in ons dagelijks leven.
 • En het aanstaande 5G-netwerk verbindt dat alles en bombardeert ons met elektromagnetische velden die ons lichaam doodziek maken.

Het is hier niet het moment om dit verder uitgebreid te bespreken, maar zorg dat je jezelf informeert.

In het Engels: David Icke en Sasha Stone

In het Nederlands: 5G in Nederland

En nu de nieuwe technologieën

Gelukkig komen er in een steeds sneller tempo nieuwe technologieën beschikbaar, die worden ontwikkeld door mensen met de volgende eigenschappen:

 • Ze staan open voor revolutionaire inzichten en zijn heel erg gepassioneerd voor wat ze doen.
 • Hun missie en visie wordt gekenmerkt ‘ondernemen vanuit het hart‘ (Honey dus) en in vriendschap samenwerken.
 • Ze combineren het streven naar een betere wereld met op een verantwoorde manier geld verdienen.

De missie van een nieuw bedrijf: Advanced Technology 7

Onze Moeder Aarde is een Levend wezen, zoals wij. Door de verdichting van het Licht en het materie-worden, is ze een wezen geworden waarvan we de beenderen Rotsen noemen, het bloed Lava en haar sap de Zee.

Onze Moeder Aarde is nu ziek en zal snel een radicale verandering doormaken. Wij proberen haar hierin te helpen zodat het een geleidelijker en niet extreem proces is, zodat de mensheid kan blijven bestaan.

Wij mensen zijn veel meer dan we denken dat we zijn … en we kunnen het vermijden.

Uit de missie van Advanced Technology 7

Zie je wat ik bedoel met ondernemen met een hart en je inzetten voor een betere wereld?

 

De DPE 100 van Advanced Technology 7De DPE 100 (Defence of Planet Earth) is een staaf van een meter met een diameter van 15 cm. Hij gaat op een klein stukje na in de grond en beschermt je in een straal van een kilometer tegen elektromagnetische velden.

Ik heb er een besteld en zal mijn ervaringen delen.

Klik hier voor meer informatie over de DPE 100 van Advanced Technology 7. Dit is een apparaat dat alle negatieve gevolgen van elektrosmog opruimt.

Waarom ‘reclame’ voor een bedrijf op Follow the Honey?

Follow the Honey maak ik om bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen. Omdat wij zoveel meer kunnen betekenen dan we nu doen. En vooral omdat we zoveel gelukkiger zouden zijn met meer Honey in ons leven.

De DPE-100 is gemaakt om ons mensen, de planten e dieren en Moeder Aarde te beschermen. En we hebben die bescherming hard nodig. De komende tijd zal dat steeds meer zichtbaar worden.

En dan hoop ik dat je je deze aflevering herinnert en kijkt of je samen met buurtgenoten een DP-100 kunt aanschaffen. De aanschafprijs is rond de €3800,00. Ga maar vast sparen en als je zinnig wilt investeren is hier de link naar mijn distributeur.

 

Dit was een enigszins aparte aflevering van onze Honey. Ik wens je een energieke week waarin je jezelf informeert over energie, trilling en frequenties.

Kijk ook eens op de pagina Keshe en Co waar ik meer o ver de DPE vertel.

Groeten van Monique

Wil je wekelijks de aankondiging van de nieuwe aflevering in je mailbox krijgen? Meld je dan aan via de contactpagina en je krijgt elke week een berichtje dat de nieuwe Honey voor je klaarstaat.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *