Informatie van Geert Vanden Bossche over het corona vaccin

De keuze voor het verhaal van Geert is niet alleen vanwege wat hij zegt, maar vooral ook vanwege zijn motivatie: willen bijdragen aan de mensheid, ongeacht persoonlijke kosten. Hij volgt zijn Honey, zeg maar.

En dit verhaal is belangrijker dan je misschien wel denkt. Het is en dramatisch verhaal. Misschien kun je het bijna niet kunt geloven, dat was ook mijn eerste reactie. 

Zoals altijd: informeer jezelf en besluit dan wat jij denkt en kiest. 

In deze tamelijk wetenschappelijke, Engelse video wordt de internationaal gerenommeerde virusdeskundige Geert Vanden Bossche geïnterviewd door Del Bigtree van Brighteon over een dringend beroep dat hij had gedaan op collega’s.

De video heet: A COMING COVID CATASTROPHE (Een komende covid catastrofe).

Nou, dat liegt er niet om, zeker omdat het komt van een man wiens werk bestaat uit het ontwikkelen van vaccins en het ontwerpen van vaccinatieprogramma’s! Geert Vanden Bossche is Mr. Vaccin hemzelf.

Het vaccin werkt alleen preventief

In de video legt Geert onder meer uit dat dit vaccin preventief werkt en dus níet geschikt is om te gebruiken op het hoogtepunt van een pandemie. Het stopt infecties niet, noch verhindert het de verspreiding. Als je ze toch gebruikt op het hoogtepunt, nu dus, zijn de gevolgen volgens Geert catastrofaal.

Hieronder vertel ik in drie stappen wat in de video wordt uitgelegd over de werking van deze injecties. (Vanaf 38.50 in de video)

Het onderstaande sluit aan bij wat we in biologielessen hebben geleerd over hoe witte bloedlichaampjes ons beschermen tegen indringers. Ik hou het zo simpel mogelijk, geen vakjargon!

1. Werking van een gezond immuunsysteem

Op deze afbeelding zie je links een serie rondjes die samen ons gezonde immuunsysteem voorstellen. De rondjes, bepaalde witte bloedcellen die natuurlijke killer cellen worden genoemd, zijn in staat elke schadelijke binnenkomer en interne bedreiging op te ruimen. De rechter serie letters staat voor verschillende soorten indringers.

Bij de werking van een gezond immuunsysteem kun je denken aan een zwerende vinger of verkoudheid en ook aan reacties van het lichaam op voedselvergiftiging en kanker. Het lichaam met een gezond immuunsysteem ruimt het allemaal op. OK, met wat ongemak, maar dat is tijdelijk.

Slijm, pus en diarree zijn verschijnselen van het laatste deel van de opruimklus en dat wordt gedaan door antilichamen. Dat is een kort proces en veel minder belangrijk dan wat de natuurlijke killer cellen doen.

En dat laatste deel van de opruimklus is wat de injectie doet. Een kleinigheid vergeleken met wat ons natuurlijke immuunsysteem doet en bovendien schadelijk. 

2. Wat het vaccin met ons immuunsysteem doet

Het vaccin verandert de aard van je immuunsysteem: je natuurlijke killer cellen, geschikt voor alles, worden vervangen door één specifiek soort dat zich alleen richt op één soort: de piekeiwitten van corona.

Vergelijk het maar met een update van de software op je computer: een breed inzetbaar programma wordt ingeruild voor een nieuw en veel beperkter programma.

In het plaatje zie je dat een deel van de rondjes veranderd zijn in grote dikke X-en. In de video worden ze bully’s genoemd, ze domineren de rondjes, je eigen immuunsysteem.

Deze verandering is een onomkeerbaar proces waarin het lichaam steeds minder van haar eigen afweer actief heeft.

3. De gevolgen van een veranderd immuunsysteem

Het gevolg van een veranderd immuunsysteem is dat je alleen nog X-en succesvol kunt opruimen en niet meer in staat bent om alle andere indringers af te weren (de A_F_T_R_L en Y in het plaatje), die dan ook vrij spel in je lichaam hebben.

Wat je daarvan merkt hangt af van wat er niet meer wordt opgeruimd en vrij spel heeft in je lichaam, in combinatie met wat er van buiten op je afkomt.

Conclusie

Geerts gepassioneerde oproep is ingegeven door het besef dat de gevolgen van massale vaccinatie een wereldwijde ramp betekent, ongekend in onze geschiedenis en daardoor ook moeilijk te accepteren.

Het is daarom dat ik de aflevering van het blog aan deze noodkreet heb gewijd. Als je deze informatie waardevol vindt, kun je ze doorgeven aan anderen. Dat is zoals ‘goede virussen’ zich verspreiden.

De video vertelt meer, maar het bovenstaande is de kern van Geerts betoog.

En natuurlijk roept dit geheel vragen op, bijvoorbeeld naar de achtergronden van het coronaverhaal. Vragen over hoe dit kan worden toegestaan en uit het nieuws worden gehouden. En wat te denken van reacties op dit verhaal die de geloofwaardigheid van Geert onderuit proberen te halen? En ook over de betekenis van deze crisis gezien vanuit een spiritueel perspectief, onze Hart & Ziel.

Wat als je je al hebt laten vaccineren?

Als je spijt hebt van je vaccinatie neem dan geen volgende prik, een open deur, maar toch …

Daarnaast is het zaak zo goed mogelijk jezelf te reinigen en in topconditie te krijgen.

Zonder dat ik hier een promotiecampagne wil starten, kan ik je vertellen dat de NANO SOMA je misschien kan helpen de schade ongedaan te maken en je immuunsysteem te herstellen. Mail me eventueel (bliss@freedom.nl) als je daarover persoonlijk advies wilt hebben.

Tip van Monique: stel je vaccinatie of de 2e prik zo lang mogelijk uit. De ontwikkelingen gaan razendsnel, er komt steeds meer informatie boven tafel en er komt een eind aan deze gekte.

Zoals altijd: informeer jezelf en besluit dan wat jij denkt en kiest. 

 

Ik wens je een week waarin je het bovenstaande tot je door kunt laten dringen en je eigen mening vormen.

Groeten van Monique

Wil je wekelijks de aankondiging van de nieuwe aflevering in je mailbox krijgen? Meld je dan aan via bliss@freedom.nl en je krijgt elke week een berichtje dat de nieuwe Honey voor je klaarstaat.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *