Contact maken met je hart

De plek waar je de Honey in je leven vindt is van binnen, in je hart. De kunst is om met je hart in gesprek te raken en antwoorden op vragen te vinden. Je zou dat mediteren kunnen noemen, maar het woord meditatie roept soms beelden op van rechtop zitten met gekruiste benen, kaarsje aan en een geluid maken. Dat kan….

Blog 2_het-mediteren-van-kikker-31842134… maar hoeft niet.

Ik heb een serie oefeningen gemaakt waarmee je kunt leren met je hart te praten en ook de dagelijkse gewoonte daarvoor te ontwikkelen. Klik voor een nieuwe gewoonte in drie weken.

Vraagje: Wil je op de weg naar geluk zitten, of op de weg van geluk?

blog_hartslag2

 

3 gedachten aan “Contact maken met je hart”

  1. Hoi Monique, wat fijn dat je deze wijsheid met ons deelt. Wanneer je opzoekt gaat naar leven vanuit intentie kom je vele dure cursussen tegen, maar jij deelt het met ons. Ik was al een hele tijd op zoek naar een leidraad om alles op de schop te gooien. En ik heb veel empowerment speeches gezien maar nog nooit kunnen vinden hoe je dat dan doet. Ik ga aan de slag met jouw 3 weken programma. Waarin mijn intenties de leidraad gaan worden in alles wat ik ga bereiken <3 Dank je wel, ik houd je op de hoogte!

    1. Dag Joyce.
      Alles op de schop is heel veel en aan de andere kant is het eenvoudig als je uitgaat van wat je hart heeft en je ziel fluistert. Veel succes ermee en geniet maar van alles wat er hiermee mogelijk wordt.
      Groeten van Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *