DPE 100 …

…bescherming tegen electrosmog, 5G en meer

Eind 2019 is er een bijzonder product beschikbaar gekomen. Het is gebaseerd op nieuwe inzichten in hoe we trilling, frequenties, kunnen reguleren, zodat ze niet langer meer schadelijk zijn voor Moeder Aarde en haar bewoners. 

Het is een apparaat dat in de grond wordt geplaatst en dat alle overtollige elektromagnetische frequenties naar de aarde afvoert.

Resultaten

De voordelen van de DPE apparaten zijn onder andere:

1. Bescherming tegen gewelddadig weer, inclusief lokale wolkbreuken, tornado’s en zelfs orkanen, tyfonen en cyclonen.

2. Bescherming tegen milieuvervuiling door EMF (Electro Magnetische Frequenties), waar sommige mensen al last van hebben, maar die met de uitrol van de hoog frequentiebanden die deel uitmaken van de 5G draadloze technologie, veel groter zal worden.

3. Het herstel van de biosfeer die 10.000 jaar geleden op de planeet bestond. De DPE-technologie bevordert de groei van planten, de genezing van het menselijk lichaam en het opruimen van plagen die gedijen in de veranderde energiecondities.

Specifieke werkingen voor het menselijk lichaam zijn onder meer:

  • Reductie van het voorkomen van ziekten die gerelateerd zijn aan overmatige microgolfstraling zoals leukemie, lymfomen, borsttumoren, epitheliale melanomen, hersentumoren en meer.
  • Reductie van veranderingen in cel doorlaatbaarheid, metabolisme variatie, veranderingen in de klierfuncties, het immuunsysteem, van het centrale zenuwstelsel en het gedrag, DNA-schade.
  • Reductie van mogelijke hersenletsel die van invloed is op de celgroei, foetale misvorming, interne brandwonden, staar, overlijden door een hartaanval.
  • Reductie van duizeligheid, depressie, beperking van het leervermogen, geheugenverlies, haaruitval.
  • In de landen van Oost-Europa hebben studies ook bescherming aangetoond bij steriliteit, verhoogde abortussen, verminderde vruchtbaarheid.

Informatie

Er is nu ook een DPE voor de landbouw, de DPE Agriculture.

Voor vragen over de DPE’s ben ik bereikbaar op: 073-52 30 565.

Je kunt ook bellen met het informatienummer (Engels): +31 30 808 0453

De DPE 100 of de DPE Agriculture bestellen en mijn werk ondersteunen?

Ga naar de webwinkel via deze link. Het kost jou niets en helpt mij echt. Dank je wel.

Hier is de link om zelf te kopiëren: https://www.magicdichol.com/store/europe/?aff_id=5738.